EVA VODA

Vodovodna voda koja se svakodnevno konzumira kroz različite napitke, koja se koristi za kuvanje ili direktno pijenje, potvrđena je kao zdrava za distribuciju putem javnog vodovoda.

Ali činjenica je da se kvalitet snabdevanja vodom razlikuje od mesta do mesta ili od grada do grada i posebno je u većim gradovima slabijeg kvaliteta – sa velikim sadržajem hlora i kamenca.

Ovo u velikoj meri zavisi od stanja vodosnabdijevanja, ali i sadržaja hemijskih aditiva dodanih u vodu, kao što je hlor ili natrijum fluorid – i direktno utiču na kvalitet vode, od vizuelnog utiska do samog ukusa ili mirisa.

Voda je najvažniji nutrijent za ljudsko telo, tako da se moramo truditi da konzumiramo više vode, posebno najosetljiviji, kao što su deca ili starije osobe, koje se preporučuju za korišćenje vode koja je po aspektu i kvalitetu identična prirodnoj i mineralizovanoj izvorskoj vodi.

 

Što se tiče potrošnje vode kvaliteta prirodnih resursa, na tržištu je malo proizvoda koji mogu postići reputaciju, kvalitet i pouzdanost proizvodne linije EVA Vater Clinic, koja postoji već 30 godina i prepoznata širom sveta kao najefektivniji sistem filtriranja na potpuno prirodnoj osnovi bez potrebe za struju ili priključak na vodovod.

Proizvodi vodene klinike EVA mogu se naći na tržištima Južne Koreje, SAD i Japana od 1985. godine, pronalazeći put do više od milion domova, a od 2005. na tržištima Južne Afrike i Evropske unije, dok su izuzetno popularni i cenjeni u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj i Belgiji.

Od 2018. godine linija proizvoda EVA Vater Clinic konačno je dostupna i u Srbiji, sa osnovnom misijom širenja zdravih navika u smislu konzumiranja najvažnijih hranljivih materija – izvora kvaliteta prirodnih resursa.

Kvalitet i pouzdanost

Od svog uvođenja 1985. godine, vodena klinika EVA uložila je u svoje napore i značajna finansijska sredstva za razvoj i istraživanje kvaliteta procesa filtracije i mineralizacije pijaće vode i tuširanja, a samo je kvalitet, sigurnost i pouzdanost procesa filtracije akreditovan od strane brojnih Međunarodno nezavisne institucije u SAD, Evropi i Južnoj Koreji.

Kiseonik i alkalnost se mere na osnovu pH faktora. Čista kišnica ima pH vrednost 7 i smatra se neutralnom. Sve ispod 7 pH vrednosti su kisele, a iznad pH 7 se smatra alkalna vrednost.

Naša tela su bazirana na vodi, tako da pH ​​vrednost vode ima veliki uticaj na naše zdravlje. Iz tog razloga, telo teži da održi potrebnu ravnotežu kako bi podržala pravilno funkcionisanje i funkcionisanje bubrega i pluća. U slučaju da neravnoteža u organizaciji traje dugo, on će predstaviti snagu našeg tela.

Savremena ishrana se uglavnom sastoji od obrađene hrane, uključujući kapsule kao što su šećer, kafein i alkohol, koji su previše kiseli za naše telo. Prekomerna kiselost u telu je zamor, bol u glavu ili stomaku i oslabljeni imuni sistem.

EVA Fontanie filtriraju kišnicu I vodu iz vodovoda tako da se dobija alkalna voda koja je bitna u neutralizaciji kiselosti organizma.

Kao dokaz izvanredne pouzdanosti i kvaliteta naših proizvoda, pružamo 2 godine garancije za svaki proizvod, potpunu informativnu podršku i mogućnost produženja garancije nakon druge godine upotrebe proizvoda, na prepoznatljivom i glavnom proizvodu – EVA Fontaine filteru na potpuno prirodnoj filtraciji.

Takođe verujemo da samo iskren i transparentan posao može doneti uspeh, a za nas najveći uspeh je širiti entuzijazam i svest o zdravom načinu života.

PRIRODNO FILTRIRANJE I MINERALIZOVANJE VODE ZA PIĆE I KUVANJE

Za razliku od drugih komercijalnih sistema za filtriranje, u obliku slavina ili proizvoda direktno priključenih na vodovodni sistem, EVA Fontaine filter se može postaviti bilo gde u kuhinji ili drugoj prostoriji. Estetski, moderan je i izgleda sjajno i harmonično odgovara svakom dizajnu enterijera i može se koristiti u domaćinstvima ili drugim ambijentima.
Najvažnije, možete zaboraviti na čestu zamenu delova filtera, jer EVA filtracijsko jezgro ima protok do 7,500 litara vode, u proseku četvoročlana  porodica od 12 do 16 meseci!

Kroz 8-faznu prirodnu filtraciju vode EVA Fontaine filter filtrira i mineralizuje vodosnabdevanje bez potrebe za čestim promenama u vitalnim delovima, čime se obezbeđuje voda prirodnog izvorskog kvaliteta za potrošnju.

Takođe možete izabrati napredniji model EVA Fontaine filtera koji se isporučuje sa magnetom crvene gline i FIR infracrvenim modulom i ima do 9 faza prirodne filtracije vode – kao u zemlji!

 • prirodna filtracija vode kroz slojeve tla
 • mineralizacija vode sa vulkanskim kamenom i koralima
 • neograničena količina vode koja je dostupna za piće i kuvanje
 • alkalna voda pH ​​7,5 do 8,0
 • bez potrebe za čestim zamenama vitalnih delova
 • bez priključenja na struju ili vodu
 • sertifikacija kvaliteta zdravlja i vode

PRIRODNO FILTRIRANJE VODE ZA TUŠIRANJE

Sasvim  novo iskustvo za  tuširanje moguće je zahvaljujući zadnjoj EVA inovaciji, kako smo prirodne procese filtriranja i mineraliziranja vode iz EVA Fontaine filtera uspeli pretvoriti u modernu, estetski privlačnu i vrlo efikasno naprednu tuš glavu.

EVA Ultimate® napredna tuš glava je ispred svih ostalih komercijalnih tuševa – prirodno filtrira i mineralizuje vodu,pa je obogaćuje hranjivim materijama i daje  sasvim prirodnu notu, uz nikad mekši i nežniji mlaz vode kroz mlaznice rekordno malog prečnika sa povišenim pritiskom, a time omogućava uštedu vode od 30% tokom tuširanja.

Prirodno filtrirana i mineralizovana voda iz EVA tuša je vrlo mekana pa neguje osetljivu, ispucanu ili isušenu kožu, a naročito se preporučuje za novorođenčad, decu i osobe sa osetljivom kožom, te je dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitet.

 • univerzalna tuš glava koja se lako postavlja
 • prirodno filtrira i mineralizuje vodu
 • filtrira hlor i kamenac pa vodu obogaćuje hranjivim materijama
 • hrani kožu i kosu
 • dermatološki testirana voda i sertifikovana kvalitet
 • vrlo meki vodeni mlaz zbog mlaznica malih prečnika
 • štedii vodu prilikom tuširanja za 30% zbog povećanog pritiska